Προώθηση Προϊόντων
 
Press Esc to close

Agropath: Μάθε για το προϊόν!

Συμπλήρωσε τον αριθμό που βρίσκεται στην συσκευασία του προϊόντος ή χρησιμοποίησε το κινητό σου για να ανιχνεύσεις το QrCode.

Πληροφορίες Προϊόντος


 
Βάλε τον κωδικό εδώ:
- -

Μάθε για το προϊόν!

Product QrCode
QrCode

Μάθε τι τρως!
ΦΑΒΑ
"ΤΟ ΦΑΒΑ ΤΗΣ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ"
logo
  AgroPath: 01486-00150-00177
 Βιολογικό Βιολογικό: Ναί
 ISO Πιστοποίηση: Ναί
 Ποσότητα ΠΟΠ: Όχι Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης
 Ποσότητα ΠΓΕ: Όχι Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
 Ποσότητα ΕΠΙΠ: Όχι Eγγυημένo Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν
 Δυνατότητα Εξαγωγής Δυνατότητα Εξαγωγής: Όχι
 Kατεψυγμένο Κατεψυγμένο: Όχι
 Τόπος παραγωγής Τόπος Παραγωγής: Σχοινούσσα / Νομός Κυκλάδων
 Έτος (παραγωγής) Έτος Παραγωγής: 2016
Διαθέσιμες Συσκευασίες
συσκευασίες των 400 (gr)
Δες ποιος το φτιάχνει
ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΓΗ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ
 agropath Διεύθυνση: ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ 9, T.K 13674
 agropath Τηλέφωνο 2102406540
 agropath email info@aiforosgi.gr
 agropath Website url: aiforosgi.com.gr

Το Φάβα της Σχοινούσας είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, το οποίο καλλιεργείται στον χώρο των Κυκλάδων πάρα πολλά χρόνια. Ο συνδυασμός του ηφαιστειακού εδάφους με το ξηροθερμικό κλίμα  του δίνουν μοναδική γεύση, κατατάσσοντάς το στην κορυφή της γαστρονομίας.
 

Δείξε μου εικόνες
 
Δείξε μου video -spot

Προφίλ Επιχείρησης

Η Αειφόρος Γη είναι εταιρεία παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας βιολογικών προϊόντων. Με τη σημερινή της μορφή λειτουργεί από το έτος 2012, η εμπειρία μας όμως, στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας βιολογικών προϊόντων είναι υπερεικοσαετής. Συνεργαζόμαστε με βιοκαλλιεργητές και συσκευαστήρια από όλη τη χώρα με κριτήρια την ποιότητα, την επάρκεια και τις δίκαιες τιμές. Πελάτες μας είναι οι γνωστότερες αλυσίδες Super Market, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, χώροι εστίασης κ.α. Τα προϊόντα που παράγουμε διατίθενται και στις αγορές βιοκαλλιεργητών, ενώ εξάγουμε και σε Ευρωπαϊκές χώρες. Επιλέξαμε ως έδρα μας και διαμετακομιστικό κέντρο την Αθήνα. Αυτό μας δίνει αμεσότητα στις παραλαβές – παραδόσεις, και τη δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα φρέσκα προϊόντα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αξιολόγηση
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αξιολόγηση


Όροι Χρήσης Agropath
H Agrohunter O.E ουδεμία ευθύνη φέρει για τις πληροφορίες που καταχωρούν οι παραγωγοί "μέλη", της Agrohunter σχετικά με τα προϊόντα τους και τις πληροφορίες που διαθέτουν στο κοινό. Οι πληροφορίες που διατίθενται στην παρούσα ηλεκτρονική έκθεση του προϊόντος βαρύνουν αποκλειστικά τον παραγωγό που προβάλλεται. Οι τυχόν εικόνες και βίντεο που είναι αναρτημένες είναι καταχωρήσεις των παραγωγών οι οποίοι φέρουν ευθύνη για τα πνευματικά δικαιώματά τους. Εάν έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης  επικοινωνήστε  με την εταιρεία Agrohunter. Η παρούσα σελίδα δεν κάνει χρήση cookies. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους  όρους χρήσης του site. 
 
 
 
 
Want NewsLetter? - Συμπληρώστε το email σας   Προσθήκη  


Agropath Agropath-Agromatch-Agroland Agrohunter QrCode
       

Agrohunter © 2014 - 2017
 
Επιστροφή στην κορυφή