Προώθηση Προϊόντων
 
Press Esc to close

Όροι χρήσης - προωθητικών ενεργειών

 

Κουπόνια

Η Agrohunter μέσω  προωθητικών ενεργειών θα διανέμει τα εκπτωτικά ΚΟΥΠΟΝΙΑ εγγραφής μέλους στον ιστότοπο agrohunter.gr. Το εκάστοτε κουπόνι ενσωματώνει την έκπτωση της  παροχής υπηρεσιών για τη συγκεκριμένη προσφορά που διατέθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο κομιστής(πελάτης) να τα συμψηφίσει με άλλη υπηρεσία της Εταιρείας ή του προμηθευτή ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό αντίτιμο για να επιστρέψει το κουπόνι.

Ο κομιστής(πελάτης) έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το κουπόνι μέχρι την ημερομηνία που καθορίζεται κάθε φορά στο έμπροσθεν μέρος του κουπονιού. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας η Εταιρεία ή ο προμηθευτής, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή οποιωνδήποτε υπηρεσιών, ενώ ο κομιστής δεν έχει καμία απολύτως απαίτηση έναντι της Εταιρίας ή του προμηθευτή.

 

Δωροεπιταγές

Οι  «Δωροεπιταγές» AGROHUNTER διανέμονται μέσω προωθητικών ενεργειών και ανταλλάσσονται με εμπορεύματα ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας έως την ημερομηνία  που  αναγράφουν στο έμπροσθετο μέρος, αποκλειστικά και μόνο στους συμβεβλημένους συνεργάτες της Agrohunter ανά την Ελληνική Επικράτεια.

Το κατάστημα προσκόμισης της «Δωροεπιταγής» AGROHUNTER μπορεί να είναι οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα ή επιχείρηση ανά την Ελληνική Επικράτεια και θα αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Agrohunter και στην ενότητα «Συνεργαζόμενοι Επιχειρηματίες».

Η «Δωροεπιταγή» AGROHUNTER δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξαργυρωθεί με μετρητά, αλλά μόνο να  ανταλλαχθεί με εμπορεύματα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Για  αγορές εμπορευμάτων αξίας μικρότερης της ονομαστικής αξίας των «Δωροεπιταγών» AGROHUNTER δε θα γίνεται οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων.

Κάθε  «Δωροεπιταγή» AGROHUNTER για  λόγους ασφαλείας  και εξασφάλισης  της μοναδικότητας  της,  φέρει  τα  εξής  στοιχεία ασφαλείας: στο έμπροσθεν μέρος αυτής μοναδικό εξαψήφιο κωδικό που εισάγετε ηλεκτρονικά στο σύστημα της AGROHUNTER.Σε περίπτωση που τα ως άνω στοιχεία ασφαλείας είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένα, έτσι ώστε να μην είναι βεβαία η γνησιότητα της «Δωροεπιταγής» AGROHUNTER, το κατάστημα έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την ανταλλαγή της με εμπόρευμα.

Η «Δωροεπιταγή» AGROHUNTER πρέπει να φυλάσσεται όπως τα μετρητά χρήματα, καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής η «Δωροεπιταγή» AGROHUNTER δεν αντικαθίσταται, ούτε Ακυρώνεται. Η εταιρία AGROHUNTER ΟΕ  δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής «Δωροεπιταγής» AGROHUNTER. Τα συμβεβλημένα συνεργαζόμενα καταστήματα θα ανταλλάσουν την προσκομιζόμενη «Δωροεπιταγή» AGROHUNTER παραδίδοντας εμπορεύματα ίσης αξίας στον κομιστή χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό.

Το φορολογικό στοιχειό που θα συνοδεύει το αγοραζόμενο εμπόρευμα με το οποίο ανταλλάσσεται η «Δωροεπιταγή» AGROHUNTER , θα φέρει μηδενική πληρωτέα αξία εφόσον η αξία του εμπορεύματος θα είναι ίση με την αξία της «Δωροεπιταγής» AGROHUNTER, ή τη διαφορά εφόσον η αξία του εμπορεύματος θα είναι μεγαλύτερη.

Η διαφορά αυτή εξοφλείται από τον κομιστή της «Δωροεπιταγής» AGROHUNTER (πελάτη). Εάν η αξία του εμπορεύματος είναι μεγαλύτερη από την αξία της «Δωροεπιταγής» AGROHUNTER , θα πρέπει η διαφορά να εξοφλείται από τον κομιστή με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής (μετρητά , κάρτες κ.λ.π) γίνονται γενικότερα δεκτοί στα συμβεβλημένα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Οι κομιστές των «Δωροεπιταγών» AGROHUNTER θα μπορούν να τις ανταλλάσουν αποκλειστικά εντός της περιόδου ισχύος τους, όπως αναγράφεται στην εμπρόσθια όψη αυτών.

 
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ
Ανοίγοντας το καπάκι του βάζου που περιέχει τα καπνιστά φιλέτα σαλιγκαριών, αναδύεται μια εξαιρετική και φρουτώδης αρωμ ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ
Συσκευασία των 200 γραμμαρίων με φυσικά φιλέτα σαλιγκαριών (το είδος Helix aspersa) σε λάδι και ξύδι, μπαχαρικά και βότ ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
Συσκευασία των 200 γραμμαρίων με κατεψυγμένα φιλέτα σαλιγκαριών (το είδος Helix aspersa). Φρέσκες γεύσεις για αμέτρητου ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
Συσκευασία των 500 γραμμαρίων με κατεψυγμένα σαλιγκάρια με κέλυφος (το είδος Helix aspersa). Φρέσκες γεύσεις για αμέτρη ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΣΕ ΛΑΔΙ
Ανοίγοντας το καπάκι του βάζου που περιέχει τα καπνιστά φιλέτα σαλιγκαριών, αναδύεται μια εξαιρετική και φρουτώδης αρωμ ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΑΔΙ
Συσκευασία των 200 γραμμαρίων με φυσικά φιλέτα σαλιγκαριών (το είδος Helix aspersa) σε λάδι και ξύδι, έτοιμα για σερβίρ ...
 
Want NewsLetter? - Συμπληρώστε το email σας   Προσθήκη  


Agropath Agropath-Agromatch-Agroland Agrohunter QrCode
       

Agrohunter © 2014 - 2022
 
Επιστροφή στην κορυφή